21. Bursa TÜYAP Kitap Fuarı

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 21. Bursa TÜYAP Kitap Fuarında

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerimiz 21. Bursa TÜYAP Kitap Fuarı'na unutulmaz bir gün yaşamak üzere katıldı. Fuar kapsamında sürpriz bir an, ünlü oyuncu İlyas Salman ile karşılaşmaları oldu.

Etkinlik sırasında öğrencilere modern teknoloji ile dolu bir deneyim yaşatmak amacıyla Vr gözlükler kullanıldı. Öğrenciler, sanal gerçeklik dünyasında uçan balonlarla Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezip keşfetme fırsatı buldular.

Bu özel etkinlik, öğrencilere kitap fuarının ötesinde kültürel ve eğlenceli bir deneyim sunarken, İlyas Salman'ın samimi tavırları ve katılımcılara olan ilgisi etkinliği daha da özel kıldı. Öğrenciler, bu unutulmaz günü kitaplarla dolu bir atmosferde geçirdikleri için hem eğlendiler hem de öğrenmenin keyfini çıkardılar.

05-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 16:41 - Görüntülenme: 143