Öğrencilerimiz Kalbin Yapısını VR Gözlüklerle İnceledi

Okulumuz 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere interaktif bir deneyim sundu. Okulun 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, VR gözlükler kullanarak kalbin yapısını detaylı bir şekilde incelediler.

Öğrenciler, sanal gerçeklik teknolojisiyle kalbin anatomisini keşfetme fırsatı buldular. VR gözlükler aracılığıyla kalbin içine girebilme imkanı sunulan öğrenciler, bu deneyim sayesinde kalbin işleyişini ve yapısını daha yakından tanıma şansı elde ettiler.

Ders öğretmeni, öğrencilere interaktif ve teknolojik deneyimler sunarak bilimsel meraklarını artırmayı ve onları STEM alanlarına yönlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin öğrenme motivasyonunu artırdığı ve bilim ile teknolojiyi daha çekici hale getirdiği vurgulandı.

Okulumuzun düzenlediği bu etkinlik, öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşatırken, bilimin ve teknolojinin gücünü keşfetme fırsatı sundu.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 14:07 - Görüntülenme: 161