T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

"STEM School Label" Projesi Kapsamında Etiket Kazandık

Avrupa Okul Akademisi ve Scientix Türkiye Destekli "STEM School Label" Projesi Kapsamında Etiket Kazandık 

Okulumuz, Avrupa Okul Akademisi tarafından desteklenen ve Scientix Türkiye'nin katkılarıyla yürütülen "STEM School Label" projesi kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Avrupa Okul Ağı disiplinlerarası STEM (Fen,Teknoloji,Mühendislik, Matematik) eğitimini yaygınlaştırmak amacıyla çeşitli projeler yürütmektedir. Proje, okullarda sorgulama, araştırma, üretme ve buluş yapma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen STEM eğitimi stratejilerini belirlemeye odaklanıyor. STEM eğitimi, öğrencilerin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarındaki becerilerini güçlendirmeyi ve geleceğe yönelik donanımlarını artırmayı amaçlıyor. 

16-04-2024

Proje koordinatörümüzün Ekim ayından bu yana düzenlediği STEM etkinlikleri sayesinde okulumuz, STEM Okul Etiket'i kazanmayı başardı. Bu etiket, okulumuzun STEM eğitimindeki kalitesini ve başarısını uluslararası düzeyde onaylayan önemli bir belge niteliği taşıyor. Kazandığımız etiket ile birlikte okulumuz, Avrupa'daki STEM okulları arasındaki yerini aldı. 

 

"STEM School Label" projesi kapsamında kazanılan bu etiket, okulumuzun eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlarını ve öğrenci odaklı çalışmalarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

16-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 18:31 - Görüntülenme: 144
  Beğen | 12  kişi beğendi